Вести

Ученици у посети Пољопривредном факултету у Земуну

  Дана 17.децембра 2013. године наши ученици, смера пољопривредни техничар, друге и треће године били су у посети пољопривредном факултету у Земуну.
    Тамо  нас је дочекао доцент др. Милан Ивановић, који нас је одвео на катедру за заштиту биља, где нас је чекала закуска, и уједно нас је упознао са историјатом факултета и смеровима који постоје на њему.
    Ученици су имали прилику да присуствују предавањима које је држао професор  др. Мирко Ивановић, иначе, велики стручњак из области заштите биље. Ученици су показали велико интересовање за предавања, чак су неки почели да размишљају  да упишу  пољопривредни факултет у Земуну.
    После предавања ученици су имали прилику да обиђу лабораторије у којима се изводе научни експерименти, амфитеатре, у којима се изводе предавања, студентску читаоницу, студентску мензу и стакленик...
    Домаћини су нас лепо угостили, провели кроз факултет и позвали нас да поново дођемо на пролеће и да обиђемо огледно добро „Радмиловац“ како би се упознали са практичним делом и научним радовима које изводе студенти и професори овог факултета.


 

facebook

http://www.poljskolaruma.edu.rs/templates/shape5_vertex/images/fb_icon_20.png